nyuwun sewu...

  1. phaidein
    phaidein
    nyuwun sewu... bakule pundi nggih.???
  2. dino97i
    dino97i
    Monggo.......monggo mas.........
  3. Pak Djupri
    Pak Djupri
    Wuih wonten sing liwat.
  4. dino97i
    dino97i
    Liwat thok ra nggowo oleh2 je pak Djupri........tuwas le ngenteni ngantheng........
  5. Pak Djupri
    Pak Djupri
    Nyuwun sewu, trus ilang
  6. phaidein
    phaidein
    la piye je? jaluk sewu mung dinehi mang gelo....
  7. Pak Djupri
    Pak Djupri
    Nyuwun sewu limangatus
Results 1 to 7 of 7
Bookmarks